FILM FEST "Hyjnesha në fron"

NGA 2002 Mirësevini në festivalin e filmit "Hyjnesha në fron"

fFestivali filmit "Hyjnesha në Fron" - "The Goddess on the Throne" u themelua në vitin 2002 nga aktori Besim Ajeti, TV Producer në festivalin e parë të filmit në Kosovë. Filmat e shkurtër do të shfaqen në udhëtimet me tren  nga një qytet në tjetrin dhe filmat artistikë do të shfaqen në ambientet e Stacionit Hekurudhor.

Film Categories Competition Section

Short Animated Children’s Film (up to 40 min in duration)
Short Children’s Film (up to 40 min in duration)
Short National Film (up to 40 min in duration)
Short Film International (up to 40 min in duration)
Feature Film (60 min and up in duration)Film Categories Non-Competition Section
National feature documentary film with the focus on life achievement.

Projektet aktuale

Film fest "Hyjnesha në fron" hap thirrjen për projektet filmike të reja.

First film on the train!

en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish