QËNDRONI TË LIDHUR ME NE.

Festivali i Filmit i Kosovës ”Hyjnesha në Fron" deri në vitin 2019 ka organizuar 12 edicione.
Festivali i Filmit i Kosovës "Hyjnesha në Fron" është krijuar në vitin 2002 nga aktori dhe regjisori Besim Ajeti dhe është festivali i parë i filmit në Kosovë.
Nga viti 2002 Festivali i Filmit i Kosovës është organizuar 11 herë në Komuna të ndryshme të Kosovës. 

Festivali i parë i filmit në tren!

"Goddess on the Throne"​

sqAlbanian