Filma të shkurtër kombëtar

Filma kombëtar të shkurtër (deri në 40 min kohëzgjatje)

Një film i shkurtë është çdo film pa kohë të mjaftueshme për t'u konsideruar si një film me veçori. Akademia e Arteve të Filmit dhe Shkencave përcakton një film të shkurtër si "një film origjinal i filmit që ka një kohë të gjatë prej 40 minutash, duke përfshirë të gjitha kreditë". 

sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian