Filma të shkurtër ndërkombëtar

Një film i shkurtë konsiderohet çdo film me kohezgjatje te shkurter per tu konsideruar si film artistik.Akademia e Arteve dhe Shkencave te filmit percakton nje film te shkurter si nje "film origjinal me kohezgjatje prej 40 minutave ose me pak duke perfshire te gjitha kredite" 

sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian