Filma artistik

Filma artistik: një film artistik ose film teatri është një film me kohëzgjatje të mjaftueshme për tu konsideruar film i vetëm për ta mbushur programin.Termi film artistik referohet filmit kryesor me gjatësi të plotë në një program kinemaje që poashtu përfshin filma të shkurtë dhe shpeshherë një gazetë.

sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian