Të gjitha

Seksioni i konkurrencës së filmave

Filma të animuar me metrazh shkurt për fëmijë (deri në 40 minuta kohëzgjatje)
Filma të metrazhit të shkurtë për fëmijë (deri në 40 min kohëzgjatje)
Filma kombëtar të shkurtër (deri në 40 min kohëzgjatje)
Filma të shkurtër ndërkombëtar (deri në 40 min kohëzgjatje)
Filma artistik(60 min dhe më lartë kohëzgjatje)
Filma dokumentar kombëtar me fokus për arritjen në jetë.
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian