Të gjitha

Film Categories Competition Sectio

Short Animated Children’s Film (from 3 minutes to 15 minutes)

Short Children’s Film (to 30 min in duration)

Short National Film ( to 30 min in duration)

Short Film International (to 30 min in duration)

Filma artistik(60 min dhe më lartë kohëzgjatje)

Filma dokumentar kombëtar me fokus për arritjen në jetë.

sqAlbanian