Dita e parë në Hn’F

Dita e parë në Hn’F

FestFilmKosova
Programi kinematografik i festivalit të filmit të Hn’F-së
Fushë Kosovë
FK, 30 gusht (Hn’F) – Filmat do të shfaqen në tri lokacione, në amfiteatër (A), në sallën e shfaqjeve special “special screen”, në Kino Stacion (KS) si dhe në sallën e posaçme në tren, “Train Cinema” (TC) në relacionet Fushë Kosovë – Hani i elezit dhe Fushë Kosovë – Pejë.

Ciceroni kulturor për ditën e pare në Hn’F
Programi kinematografik për 31 gusht
“Train Station” Amfiteatër (A) 31 Gusht 20:30 1:37:00
“JUST SCENE” vol.1 Kino Stacion (KS) 31 Gusht 22:15 0:30:00
“Passion of V” Kino Stacion (KS) 31 Gusht 23:00 0:38:54

Hapja zyrtare
Hapja ceremoniale në stacionin e hekurudhave në Fushë Kosovë, përkatësisht në “Train Cinema” (TC) nga ora 19 : 30, përmes prezantimit të jurisë dhe kategorive të çmimeve shpërblyese për filmat pjesëmarrës.

Bordi i Hn’F-së & Media person (MH): Hn’F: www.festfilmkosova.com, info@festfilmkosova, +377 45 243 690. mentorhaliti@gmail.com, 044 148 552. Adresa: Zyra e Hn’F-së, stacioni i hekurudhave, 12 000 Fushë Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *