Hyjnesha në Fron fillon më 01.06.2015 në ora 12:00h

Të hënën fillon Festivali i Filmit  “Hynesha në Fron”. Festivali do të mbahet nga 01-05 qershor 2015 në Statcionin Hekurudhor, Fushë Kosovë. Në këtë festival do të shfaqen filma të metrazhit të gjatë, të mesëm dhe të shkurt. Hapja e festivalit do të bëhet pikërisht në Ditën Ndërkombëtare të fëmijëve.

Hyjnesha në Fron