Film Fest Kosova

Fest Film Kosova
Edicioni i 9-të
31 Gusht - 04 Shtator 2016

Kategoritë e Filmit

Afati i fundit për dorëzimin: 15 Qershor 2016
Filmi i shkurtër vizatimor Fëmijëve (deri në 40 min në kohëzgjatje)
Filmi i shkurtër Fëmijëve (deri në 40 min në kohëzgjatje)
Filmi i shkurtër Kombëtare (deri në 40 min në kohëzgjatje)
Filmi i shkurtër Ndërkombëtar (deri në 40 min në Film kohëzgjatja)
Film artistik (60 min dhe në kohëzgjatje)
Film Kategoritë jo-Konkurrenca Seksioni Kombëtare
Film artistik dokumentar me fokus në arritjet jetësore

Iniciativa-e-Hn'F

Iniciativa e Hn'F

“Withoutabox logot janë trademarks të Withoutabox, DBA e IMDb.com Inc..”

Foto të zgjedhura

Partnerët